fredag 20. november 2009

Støvsuging i bloggen:)

På tide å blåse litt støv av bloggen min:)
Veldig mye som har skjedd på både scrappe og privat fronten siden sist!

Jeg må jo nevne papirfesten, selv om det begynner og bli en stund siden, men jeg hadde en aldeles hærlig weekend i Stavanger!!! Selve turen tok jeg sammen med Kristin, Monica og Fatima. Sove gjorde jeg sammen Kine hjemme hos Trude Julie, som var så grei å åpne hjemmet sitt og stille verdens beste seng til disp! Om omstendigheten er med meg, så kommer jeg igjen neste år!!Disse 2 LO'ene laget jeg på "inky fingers" kurs med DINA. Det var kjempegøy!

Kurset til Prima med Traycy meldte jeg meg desverre ikke på, men fikk kjøpt kurssettet, og med hjelp av Catrine så ble denne LO'en til:

Privat har det vært en travel tid. Linus stakkar har vært litt uheldig, og tilbrakt en del tid på Ahus. Siste undersøkelse for denne gang ble avsluttet i går, og alt ser helt fint ut!!

Her er han helt slått ut midt på natten. Han har ikke brukket hånden, bare koblet på IV maskin og polstret så han ikke skal rive det ut. Han var koblet på flere typer maskiner, puls, hjerte, oksygen og hva vet jeg hva det var alt sammen.... Tungt å se han slik, men når enden er god er allting godt!!I oktober gikk også scrappestafetten a stabelen inne på scrapping.no. Delt førsteplass for laget mitt var veldig gøy!Disse to LO'ene fikk jeg finaleplass med!! Den øverste var en skisseoppgave. Den andre skulle ha "sweet" i overskriften.Disse to ble nr to i sin gruppe. Den øverste hadde måtte ha overskrift: ingen er så nydelig som du. Og da passet det fint å finne ett nydelig bilde av snuppa hehe. Den andre var en innspirasjonsoppgave.Juleoppgave og farveoppgave:D

4 kommentarer:

Kristin sa...

*klem* Tusen takk for herlig tur til Stavanger - jeg håper virkelig vi får muligheten igjen neste år :)

Godt å høre at alt har gått bra med Linus. Herlige LO'er har du også rukket å lage.

God helg til deg og dine *klem*

Fatima sa...

Så godt å høre at det går bra med Linus. Vi må få til et treff men når vet jeg ikke. Klem

_Kine sa...

Tusen takk for en fin helg! Fint at Linus er bedre :) *Klem*

Silje sa...

Ser ut som om dere hadde en flott tur ja! Og LOene er jo så flotte!!

Og så lille gode Linus da - så sprøtt det var å se det bildet.. Lille gode gutten!