søndag 9. august 2009

En ny tidDette blidet er av min nest eldste sønn, og teksten handler om at han har kommet til ett nytt stadie i livet - hvor han begynner å vende blikket litt bort fra seg selv, og blir mer oppmerksom på hva som skjer rundt han. Og hvor hans plass er, i forholdt til sine omgivelser.
Flere detaljer om hva jeg har brukt finner du i bloggen til Scraphaugen

4 kommentarer:

Marianne-db sa...

Så fin denne var! Likte fargen og all pynten du har brukt. Fint tema. Jeg har en sønn som beg i 1.trinn på skolen om en uke, så tema er aktuelt her også :) Ha en kjempefin mandag og uke!

Sydney sa...

Denne var flott!!

Elisabeth F sa...

Ville bare si det jeg har tekt så mange ganger når jeg er innom bloggen din: Jeg synes altså at du er så flink. LO-ene dine er helt spesielt fine!! Og det er et ekstra løft at du har fokus på teksten og tanken i bildet. Jeg synes ofte at albumene kan bli en overskriftsverden. Historiene blir litt glemt, og det er synd, for det er jo historiene vi ønsker å formidle. Nå snakker jeg om oss andre altså, ikke deg. Du er inspirerende flink til akkurat det!!

Lula sa...

Denne har jeg vært å sett på flere ganger faktisk;) Men ikke fått tid til å kommentere. Men NÅ *lol*

Digger at du har brukt det arket, det syntes jeg er såå vanskelig å bruke. Men du fikk det flott til. Herlige gutten din!

Håper det går bra med deg og dine og så håper jeg vi treffes snart. Skal du en tur på messa?

Klem